Trebäddsstuga

Stuga 1-4

Bland fyrbäddsstugorna finner ni numera Dragsös trebäddsstugor, nummer 1-4. Dessa stugor är byggda som gammaldags sjöbodar och är belägna cirka 25 meter från badstranden.  Trebäddsstugorna består av ett rum på 14 m² utrustat med pentry. Bäddarna är fördelade på en dubbelsäng och en platsbyggd överslag säng. Det finns även en matplats med plats för fyra personer. Toalett och dusch hittar ni i servicehuset ca 50 meter ifrån stugan. Utanför stugorna finns en terrass med ljugarbänk och i anslutning till stugorna står det bänkar med bord så man kan avnjuta sin frukost, lunch eller middag ute i naturen.

Utrustning

Kyl med litet köldfack, porslin, bestick, kastruller, kaffebryggare, kökshandduk, disk- och städutrusning, utemöbler, täcken och kuddar, två gemensamma murade grillar och TV.

Bokningsinformation

Bokas lördag-lördag under hög- och peaksäsong, bokning av dygn endast i undantagsfall. Vid förhandsbokning tillkommer bokningsavgift med 80:-. Önskas avbeställningsskydd kostar det 250:-/bokad enhet. Slutstädning kostar 490:- om man inte väljer att städa stugan själv. Hyra av bomullslakan och handduk 140:-/set.

Snabbfakta

Storlek: 14 m²
Rum: 1
Sovplatser: 3
Pentry: Ja
WC / Dusch: Nej (servicehus 50m)
Husdjur: Ja (nummer 1-2)
WIFI: Ja

HTML tutorial