Trebäddsstuga

Stuga 4

Bland fyrbäddsstugorna finner ni Dragsös hittills enda trebäddsstuga, nummer fyra. Dessa stugor är byggda som gammaldags sjöbodar och är belägna cirka 25 meter från badstranden.  Trebäddsstugan består av ett rum på 14 m² utrustat med kök och indraget kallvatten i diskho. Bäddarna är fördelade på en dubbelsäng och en platsbyggd överslag säng. Det finns även en matplats med plats för fyra personer. Toalett och dusch hittar ni i servicehuset ca 50 meter ifrån stugan. Utanför stugorna finns en terrass med ljugarbänk och i anslutning till stugorna står det bänkar med bord så man kan avnjuta sin frukost, lunch eller middag ute i naturen.

Utrustning

Kyl med litet köldfack, porslin, bestick, kastruller, kaffebryggare, kökshandduk, disk- och städutrusning, utemöbler, täcken och kuddar, två gemensamma murade grillar och TV.

Bokningsinformation

Bokas lördag-lördag under hög- och peaksäsong, bokning av dygn endast i undantagsfall. Vid förhandsbokning tillkommer bokningsavgift med 80:-. Önskas avbeställningsskydd kostar det 250:-/bokad enhet. Slutstädning kostar 400:- om man inte väljer att städa stugan själv. Hyra av bomullslakan och handduk 120:-/set.

Snabbfakta

Storlek: 14 m²
Rum: 1
Sovplatser: 3
Kök: Ja (indraget kallvatten)
WC / Dusch: Nej (servicehus 50m)
Husdjur: Nej
WIFI: Ja