Konferens i Karlskrona med unikt läge i skärgården

Dragsö i Karlskrona är den perfekta mötesplatsen för konferens, med sin naturnära miljö och närhet till havet. Hos oss upptäcker ni snart de stora fördelarna och flexibiliteten som en mindre konferensanläggning kan erbjuda. Vårt fokus ligger på att hålla en hög kvalité till konkurrenskraftiga priser och att anpassa upplägget för att ni ska få en skräddarsydd upplevelse efter just era behov. Vi kan erbjuda många olika typer av boende, från det lilla övernattningsrummet till exklusiva stugsviter med allt som ni kan tänkas behöva. Självklart med fri parkering precis intill ert boende.

Konferenslokal

Vår konferenslokal är utrustad med ljudsystem, projektor med HDMI och VGA ingång, whiteboard, blädderblock och wifi.
Lokalen rymmer upp till 30 personer i biosittning eller 20 personer i ö-sittning.

Dagskonferens
4700:-
Prisexempel 12 personer. Inkluderar konferenslokal, för- och eftermiddagsfika samt lunch.
Dagskonferens med övernattning
12 290:-
Prisexempel 12 personer. Inkluderar konferenslokal en dag, en övernattning, för- och eftermiddagsfika, lunch och 3-rätters middag inklusive kaffe/te.
Dagskonferens med övernattning och gäddsafari
18 230:-
Prisexempel 12 personer. Inkluderar konferenslokal en dag, en övernattning, för- och eftermiddagsfika samt lunch, 3-rätters middag inklusive kaffe/te och Gäddsafari som aktivitet.

Vår personal finns alltid till hands och vi skräddarsyr ert konferenspaket med boende, mat och aktiviteter, helt efter era önskemål. Kontakta oss på mail info@dragso.se eller telefon 0455-15354 så kommer vi gemensamt fram till vilket upplägg som passar just er grupp bäst.

Bokningsförfrågan

Grupprum i stuga

Vi erbjuder grupprum i våra populära Luxusstugor för upp till 8 personer. I stugorna finns det fullutrustat kök och toalett. Är det fint väder ute kan ni enkelt byta miljö till stugans terrass som har sex sittplatser.

Brons
1500:-
Endast Gruppstuga.
Silver
2220:-
Prisexempel 6 personer. Inkluderar gruppstuga samt för- och eftermiddagsfika.
Guld
2850:-
Prisexempel 6 personer. Inkluderar gruppstuga, för- och eftermiddagsfika samt lunch.
Bokningsförfrågan

Aktiviteter

Gäddfiske från båt är vår specialitet!
Få ett välförtjänt avbrott från er konferens och kombinera er vistelse hos oss med aktiviteter så som Gäddsafari. Gäddsafari är en fisketävling mellan konferensdeltagarna där man delar upp sig i lag om fyra. Varje lag blir tilldelat en egen motorbåt där man tillsammans med fiskeguiderna åker ut för att fiska gädda. I slutet av tävlingen koras vinnarna och det hålls prisutdelning.
Denna typ av aktivitet är vi unika med i Sverige.
Vi har även andra aktiviteter så som äventyrsminigolf, teambuilding, dryckesprovning, jacuzzi, m.m.

Restaurang Havsviken

Bra fika och god mat är ett måste för att få en lyckad konferens!
Avnjut era måltider i Restaurang Havsviken som har en svårslagen utsikt över skärgården som ligger i anslutning till er konferens eller grupprum. Restaurangen har fullständiga rättigheter och serverar frukost, lunch, middag samt för- och eftermiddagsfika allt utifrån era önskemål.

HTML tutorial