Luxus Självhushållsstuga

Luxusstuga

Stuga 17-26

Unna dig ett modernt och riktigt bekvämt boende i Karlskrona. Luxusstugorna har 4+2 bäddar. Bäddarna är fördelade i ett sovrum med två sängar samt två nedfällbara pullmansängar och en bäddsoffa för två personer i vardagsrummet. Två av stugorna är handikappanpassade med entréramp och annan planlösning i duschrummet. Stugorna har egen murad grill, veranda med tak och utemöbler – perfekt för grillkvällar. Placerade på attraktiv plats centralt på campingen är dessa 26 m² stora stugor ett komfortabelt alternativ på boende. Egen parkering i direkt anslutning till din stuga ingår alltid i priset. Trådlöst internet finns tillgängligt i stugan. Avstånd till badstrand är ca 30-80 m.

Utrustning

Dusch och toalett, kyl och frys, diskmaskin, mikro, spis med ugn, porslin, bestick, kastruller, kaffebryggare, vattenkokare, kökshandduk, disk- och städutrusning, utemöbler, täcken och kuddar, TV och dvd, strykjärn, golvvärme och en egen murad grill. WIFI finns tillgängligt.

Bokningsinformation

Bokas lördag-lördag under hög- och peaksäsong, bokning av dygn endast i undantagsfall. Vid förhandsbokning tillkommer bokningsavgift med 80:-. Önskas avbeställningsskydd kostar det 250:-/bokad enhet. Slutstädning kostar 690:- om man inte väljer att städa stugan själv. Hyra av bomullslakan och handduk 140:-/set.

Snabbfakta

Storlek: 26 m²
Rum: 2
Sovplatser: 4+2
Kök: Ja
WC / Dusch: Ja
Husdjur: Ja (stuga 24-26)
WIFI: Ja

HTML tutorial