Här på Dragsö anordnar vi företagsevent för det lilla eller för det stora företaget!

Eventyta
Vår inhägnade eventyta är på 4000kvm och lämpar sig till grupper på upp till 200personer. Den är lämplig för större eventtält och för utomhusaktiviteter. Stor mängd toaletter finns i anslutning och området vätter ut mot badstrand. På området finns gott om eluttag som lämpar sig för utställningar, belysning,  musikanläggningar och till catering.
Önskas övernattning?
På anläggningen finns högkvalitativa stugor med totalt 100bäddar i dubbelrum. Totalt finns 224 bäddar på anläggningen.

Maten och aktiviteten är det viktigaste under eventet!

Mat
I vår restaurang Havsviken anordnas alla måltider upp till 80 personer inomhus eller totalt ca 140 personer med uteserveringen i västerläge.
Vid större grupper sker servering i serveringstält på eventområdet.  Restaurang Havsviken står för catering och har fullständiga rättigheter.
 
Aktiviteter:
Vi är experter på utomhusaktiviter.
Fiskeäventyr, Äventyrsgolf, biljardgolf, paddling, skattjakter, teambildning, tipspromenader, mordgåtor är exempel på aktiviteter vi ofta anordnara
Gillar ni Musik?
Vi anordnar musikquizer, har trubadurkvällar eller varför inte dansa loss till DJ?

Vår personal finns alltid till hands och vi skräddarsyr ert eventpaket med boende, mat och aktiviteter, helt efter era önskemål. Kontakta oss på mail info@dragso.se eller telefon 0455-15354 så kommer vi gemensamt fram till vilket upplägg som passar just er grupp bäst.

Bokningsförfrågan

Aktiviteter

Gäddfiske från båt är vår specialitet!
Få ett välförtjänt avbrott från er konferens och kombinera er vistelse hos oss med aktiviteter så som Gäddsafari. Gäddsafari är en fisketävling mellan konferensdeltagarna där man delar upp sig i lag om fyra. Varje lag blir tilldelat en egen motorbåt där man tillsammans med fiskeguiderna åker ut för att fiska gädda. I slutet av tävlingen koras vinnarna och det hålls prisutdelning.
Denna typ av aktivitet är vi unika med i Sverige.
Vi har även andra aktiviteter så som äventyrsminigolf, teambuilding, dryckesprovning, jacuzzi, m.m.

Restaurang Havsviken

Bra fika och god mat är ett måste för att få en lyckad konferens!
Avnjut era måltider i Restaurang Havsviken som har en svårslagen utsikt över skärgården som ligger i anslutning till er konferens eller grupprum. Restaurangen har fullständiga rättigheter och serverar frukost, lunch, middag samt för- och eftermiddagsfika allt utifrån era önskemål.

HTML tutorial