Självhushållsstuga

Stuga 11-15

Våra självhushållsstugor har totalt sex bäddar fördelat på två våningssängar i ett sovrum och en bäddsoffa för två personer i vardagsrummet. Stugorna består av kombinerat vardagsrum och kök, ett sovrum och ett badrum med dusch och toalett. De är belägna i söderläge med en stor uteplats som har en vacker utsikt över Karlskrona stad. Egen parkering i direkt anslutning till stugan ingår alltid i priset. Avstånd till brygga med skärgårdstrafik ca 35 meter. Avstånd till badstrand ca 90 meter.

Utrustning

Dusch och toalett, kök med kyl och frys, mikro, spis, ugn, porslin, bestick, kastruller, kaffebryggare, vattenkokare, kökshandduk, disk- och städutrusning, utemöbler, täcken och kuddar, TV och strykjärn. WIFI finns tillgängligt.

Bokningsinformation

Bokas lördag-lördag under hög- och peaksäsong, bokning av dygn endast i undantagsfall. Vid förhandsbokning tillkommer bokningsavgift med 80:-. Önskas avbeställningsskydd kostar det 250:-/bokad enhet. Slutstädning kostar 690:- om man inte väljer att städa stugan själv. Hyra av bomullslakan och handduk 140:-/set.

Snabbfakta

Storlek: 26 m²
Rum: 2
Sovplatser: 4+2
Kök: Ja
WC / Dusch: Ja
Husdjur: Ja (stuga 13-14)
WIFI: Ja

HTML tutorial