Fyrbäddsstuga

Stuga 5-9

Fyrbäddsstugorna på Dragsö Camping är byggda som gammaldags sjöbodar och är belägna cirka 25 meter från badstranden. Vi har fyra stycken av denna sort. Sjöbodarna består av ett rum på 14 m² utrustat med pentry. Bäddarna är fördelade på två stycken våningssängar och det finns även en matplats med plats för fyra personer. Toalett och dusch hittar ni i servicehuset ca 50 meter ifrån stugorna. Utanför stugorna finns en terrass med ljugarbänk och i anslutning till stugorna står det bänkar med bord så man kan avnjuta sin frukost, lunch eller middag ute i naturen.

Utrustning

Kyl med litet köldfack, porslin, bestick, kastruller, kaffebryggare, kökshandduk, disk- och städutrusning, utemöbler, täcken och kuddar, två gemensamma murade grillar och TV.

Bokningsinformation

Bokas lördag-lördag under hög- och peaksäsong, bokning av dygn endast i undantagsfall. Vid förhandsbokning tillkommer bokningsavgift med 80:-. Önskas avbeställningsskydd kostar det 250:-/bokad enhet. Slutstädning kostar 490:- om man inte väljer att städa stugan själv. Hyra av bomullslakan och handduk 140:-/set.

Snabbfakta

Storlek: 14 m²
Rum: 1
Sovplatser: 4
Pentry: Ja
WC / Dusch: Nej (servicehus 50m)
Husdjur: Ja (stuga 5-6)
WIFI: Ja

HTML tutorial