Sportfiske

Visste du att Dragsö Camping har ett av Sveriges största fiskecamp?
Vi har specialiserat oss på gäddfiske från motorbåt. Vår fiskeverksamhet startade 1995 och vi växer för varje år. Till dagens datum består vår camp av 31 uthyrningsstugor och 18 motorbåtar av varierande klass och storlekar. 

 

Våra fiskepaket kan hyras under vår och höst då ingår det båt och stuga för tre personer. Man kan boka minimum torsdag-söndag .

Vi använder oss av Masterbåtar i modellerna 500 samt 410 utrustade med moderna och miljövänliga 4-taktsmotorer som har 25-50hk.
Ni som bor hos oss under sommar har som förmån att även hyra de större båtarna.

Gäddsafari

Följ med på en spännande fisketur i Karlskrona skärgård. Vi åker ut med våra robusta Master-båtar och givetvis ingår lån av flytväst. Har du egen utrustning? Ta med den! Det går också bra att hyra kvalitativ utrustning på plats. Våra rutinerade guider håller i evenemanget och åker dit gammelgäddan lurar…

 

Följ med på ett fiskeäventyr!
Vi gör en tävling av kvällen där varje båt är ett lag. Den båt som fångar den längsta gäddan, fotograferar densamma och återutsätter fisken blir gäddsafarits vinnare. Vi åker i ett gemensamt led med båtarna ut i skärgården och fiskar på guidernas angivna områden. Efter halva turen samlas vi för att stämma av fiskelyckan innan vi åker vidare till ett nytt fiskeområde. Ta gärna med fikakorgen!

När vi återkommer till Dragsö mot kvällen utser guiderna kvällens vinnarteam. Gäddsafari passar för hela familjen.

När fiskar vi 2024?
Följande torsdagar hoppas vi att fiskelyckan är med oss…
27/6, 4/7, 11/7, 18/7  klockan 18:00
25/7, 1/8, 8/8 klockan 17:00

Vad kostar det?
Endast 250:-/person + eventuell hyra av fiskeutrustning.
Detta är ett populärt evenemang och förhandsbokning krävs. Max 40 platser!

 

Klicka på länkarna nedan med önskat datum för att boka er plats.

HTML tutorial