Kösystem

Vill ni besöka oss en längre tid fast det går inte att boka hela vistelsen på samma plats? Då har vi lösningen för er här! Dragsö Camping erbjuder nämligen både bokningsbara och obokningsbara platser. Våra rekommendationer om ni inte har bokat är att komma hit runt klockan 13:00 eftersom utcheckning pågår fram till dess. Vid eventuell väntetid är detta ett perfekt tillfälle att ta en fika!

 

Obokningsbara platser

Platserna i röd och lila zon, alltså en fjärdedel av våra campingtomter är obokningsbara. Obokningsbara platser är platser som man själv väljer hur länge man vill stanna på, och dessa går ej att förhandsboka.
Förhandsbokar ni exempelvis tre nätter på en bokningsbar plats är ni då garanterade en specifik plats dessa nätter. Vill man sedan stanna längre än det som varit möjligt att boka är det viktigt att vid ankomst säga till att ni är intresserade av att stanna längre. Finns lediga obokningsbara platser vid ankomst finns då möjlighet att byta direkt. Om inte kommer vi skriva upp er på vår El-kölista som vi dagen efter i turordning delar ut de platser som blivit lediga på våra obokningsbara områden.

 

Kösystem högsäsong

Under högsäsong är campingen ofta fullbelagd men för att alla ska ha chansen att besöka oss även när man inte har bokat så har vi obokningsbar platser.
Vi har två olika kösystem som vi tillämpar. En för de som övernattat utan el och/eller som har en plats bokad för färre antal dagar än planerad längd på sin vistelse. Den andra kön är för gäster som står och väntar på att få komma in utanför campingen.

Observera att man inte kan sätta upp sig på kölistan innan man är på campingen!
Viktigt är att man är kontaktbar på det telefonnummer man angett i kölistan. När det blir er tur och ingen svarar går platsen vidare automatiskt.

Drömmen om sommaren upplevs hos oss!

Visste du att Karlskrona är en av Sveriges mest solsäkra platser?

HTML tutorial