Påsklov på Dragsö. Fira påsken med oss!

Välkomna till ägg-sta roliga veckor på Dragsö!

6 - 14 april 2023

Efter att ha ruvat ett tag kläckte vi den ägg-celenta idén om påsk på Dragsö.
Under påsklovet pyntas Dragsö med fjädrar, ris, påskägg och kaniner.
Med en påskinspirerad tipsrunda, fartfylld 5-kamp och klurigt påskbingo finns aktiviteter för hela familjen.

Men det verkar vara någon som försöker förstöra påsken. Hjälp oss lösa mysteriet på Blåkulla och var med och hitta alla ägg i vår äggjakt.

Detta blir också vår-premiären för äventyrsgolfen och biljardgolfen!

Visa gärna ditt intresse för vårt evenemang här för att ta del av alla uppdateringar.

Boka påsken direkt via vår onlinebokning!

Upp till 90:- rabatt om ni bokar online

Program för påsken 2023

NYHET: Dragsö 5-Kamp
Utmana familjen, släkten eller kompisgänget på en fartfylld 5-kamp runt ön. Hitta de utmarkerade stationerna och tävla i 5 olika grenar. Vem av er har en inbyggd timer, vem är bästa prickskytt och vem har skarpast minne? Skrapa ihop flest poäng och få den ärofyllda titeln: Gängets mästare! Aktiviteten passar alla åldrar och köps via golfluckan under receptionens öppettider!
Pris: 150kr/grupp (Max 6 personer).

Mysteriet på Blåkulla
Skärtorsdagen är här igen och det är dags för alla häxor att bege sig till Blåkulla. Genom åren har häxor tagit med sig flertalet barn för att värvas till Satans tjänst. Det är tuffa tider även för häxorna då det är svårt att lyckas värva nya medlemmar. I år har de ett annat tillvägagångsätt… En känd profil har blivit kidnappad! Polisen har fullt upp med att samla bevis och intervjua vittnen. Nyheten sprider sig men vi har ingen tid att förlora! Du har fått tillgång till all insamlad information. Försök pussla ihop ledtrådarna för att lista ut vem som blivit kidnappad, var kidnappningen ägde rum samt vad de vill ha i lösen! Denna gåta är klart klurigare och anpassad för de äldre. Vinnare dras efter påsklovens slut och presenteras på vår Facebooksida. Pris 80kr/grupp (max 5 personer). Köps och lämnas in via minigolfluckan under receptionens öppettider.

Äggjakt
Långfredag och påskafton kl 11-15 är det äggjakt för alla barn.  Påskharen har blivit av med sina påskägg och han behöver hjälp att hitta dem igen! Pris 20kr/barn, gratis för barn boende på campingen. Köps och lämnas in via minigolfluckan under receptionens öppettider. Där erhålls även er belöning!

Påskbingo
Kan du hitta 5 ting på ön på rad med vårtema och få BINGO? Gå varvet runt ön och spana efter sakerna på bingobrickan. Var det en ekorre som sprang förbi…? Eller kanske en hare? Vad är det för färgglatt som syns i busken? Aktiviteten lämpar sig för de yngre med skarp syn.
Köps och lämnas in via minigolfluckan under receptionens öppettider. Där erhålls även er belöning! Pris: 20kr.

Biljardgolf
Vår-premiär den 6 april! Premiären till ära har vi gjort biljardgolfbanan påskfin. Pris för vuxna och barn från 12 år 60 kr, barn under 12 år 40 kr. Ni kan också köpa vårt påskpass och få spela så mycket biljardgolf ni vill den 14-24 april. Påskpass för vuxna och barn från 12 år 150 kr, barn under 12 år 100 kr. Påskpasset är personligt och uppvisas i minigolfluckan inför varje spel.

Minigolfbanan öppnar upp om reparationsarbetet hunnit bli färdigt.

Tipspromenad
En påskinspirerad tipspromenad runt hela Dragsö. Ett quiz för barn och ett för vuxna. Tipslapp kan köpas i minigolfluckan under receptionens öppettider. Vinnaren dras efter Påsklovets slut och presenteras på vår Facebooksida. Pris 20kr/tipslapp.

För att få notiser följ gärna vårt Facebook evenemang här.

Öppettider Restaurang Havsviken

6 - 10 april 2023

Haru hoppat middagen?

6 april
À la carte 17:00-20:30

7-9 April
Lunch 12:00-14:30
À la carte 17:00-20:30

Meny presenteras inom kort!

Öppettider kiosk

6 - 14 april 2023Kiosken håller öppet med försäljning av korv, glass, dricka mm.

6-9 April
kl. 9:00-18:00

10-14 April
10:00-15:00

Fredag-måndag 7-10/4 kommer det gå att förbeställa frallor med avhämtning från kl. 09:15.

HTML tutorial