Fira påsken med oss på Dragsö!

Välkomna till ägg-sta roliga veckor på Dragsö!

29 mars - 11 april

Efter att ha ruvat ett tag kläckte vi den ägg-celenta idén om påsk på Dragsö.
Dragsö pyntas med fjädrar, ris, påskägg och kaniner.
Påskinspirerad tipsrunda, tävling för bästa påskkärring, bästa pynt av husvagn/husbil och en konstutställning med alla barnens påskteckningar.
Men det verkar vara någon som försöker förstöra påsken. Hjälp oss hitta påsktjuven i vår gåta och var med och hitta alla ägg i vår äggjakt. För vuxna finns Mysteriet på Blåkulla.

Aktiviteter för både barn och vuxna.

Detta blir också vår-premiären för biljardgolfen.

Visa gärna ditt intresse för vårt evenemang här för att ta del av alla uppdateringar.

Boka påsken direkt via vår onlinebokning!

Upp till 90:- rabatt om ni bokar online

Program för påsken

Jakten på påsktjuven

Åh nej! Påskharen har haft besök i äggfabriken och det verkar som något är borta. Hela fabriken står still och enligt kycklingarna kan de inte starta fabriken förrän skurken är hittad. Hjälp påskharen att ta reda på vem skurken är, vad som är snott och var skurken gömmer sig.

Jakten på påsktjuven är en gåta för barnen som passar för flera åldrar. Mellanstadieelever och uppåt kan klara gåtan med en kompis. Lågstadieelever behöver viss handledning. Förskoleelever är i behov av hjälp för att läsa och för att sortera i ledtrådarna. Vinnare dras efter påsklovens slut och presenteras på vår Facebooksida. Pris 80kr/grupp (max 5 personer). Köps och lämnas in via minigolfluckan under receptionens öppettider.

Mysteriet på Blåkulla

Skärtorsdagen är här igen och det är dags för alla häxor att bege sig till Blåkulla. Genom åren har häxor tagit med sig flertalet barn för att värvas till Satans tjänst. Det är tuffa tider även för häxorna då det är svårt att lyckas värva nya medlemmar. I år har de ett annat tillvägagångsätt… En känd profil har blivit kidnappad! Polisen har fullt upp med att samla bevis och intervjua vittnen. Nyheten sprider sig men vi har ingen tid att förlora! Du har fått tillgång till all insamlad information. Försök pussla ihop ledtrådarna för att lista ut vem som blivit kidnappad, var kidnappningen ägde rum samt vad de vill ha i lösen!

Denna gåta är klart klurigare och anpassad för vuxna. Vinnare dras efter påsklovens slut och presenteras på vår Facebooksida. Pris 80kr/grupp (max 5 personer). Köps och lämnas in via minigolfluckan under receptionens öppettider.

Äggjakt

Långfredag och påskafton kl 11-15 är det äggjakt för alla barn. I år coronaanpassas denna aktivitet och kräver därför vuxet sällskap. Påskharen har blivit av med sina påskägg och han behöver hjälp att hitta dem igen! Pris 20kr/barn, gratis för barn boende på campingen. Köps och lämnas in via minigolfluckan under receptionens öppettider. Där erhålls även er belöning!

Biljardgolf

Vår-premiär den 1 april! Premiären till ära har vi gjort biljardgolfbanan påskfin. Pris för vuxna och barn från 12 år 60 kr, barn under 12 år 40 kr. Ni kan också köpa vårt påskpass och få spela så mycket biljardgolf ni vill den 1-11 april. Påskpass för vuxna och barn från 12 år 150 kr, barn under 12 år 100 kr. Påskpasset är personligt och uppvisas i minigolfluckan inför varje spel.

Minigolfbanan öppnar upp om reparationsarbetet hunnit bli färdigt.

Tipspromenad

En påskinspirerad tipspromenad runt hela Dragsö. Ett quiz för barn och ett för vuxna. Tipslapp kan köpas i minigolfluckan under receptionens öppettider. Vinnaren dras efter Halloweeks slut och presenteras på vår Facebooksida. Pris 20kr/tipslapp.

Äggxtremt påskigt

Tävling för bästa påskärrings-bild. Checka-in på Facebook eller lägg till Dragsö Camping som plats på Instagram för att delta med er allra bästa påskbild på Dragsö. För alla boende på campingen var med i vår Pimp My Ride för bästa påskpynt av husvagn/husbil. Den ägg-celenta juryn inspekterar era verk under lördag eftermiddag och vinnaren belönas direkt. Missa inte heller att sätta upp barnens påskteckningar för allmän beskådan på kortsidan av kiosken.

Hare hoppat middagen?

Vi kommer öppna upp restaurangen långfredagen kl. 16:00-20:00, påskafton och påskdagen
kl. 12:00-20:00. Meny finner ni här. Kiosken håller öppet med försäljning av korv, glass, dricka mm.
Öppettiderna i kiosken är kl. 9:30-15:00 29-31 mars och kl. 9:00-18:00 1-5 april. Fredag-måndag kommer det gå att förbeställa frallor med avhämtning från kl. 09:15.

 

Våra aktiviteter är anpassade för att ni ska kunna komma hit på de tider som passar er och undvika trängsel. Tack för att du visar hänsyn och håller avstånd!

För att få notiser följ gärna vårt Facebook evenemang här.

HTML tutorial