Välkomna till Dragsö på en läskig vistelse

Halloweek hela vecka 44

Under veckan kommer Dragsö camping att förvandlas till en kuslig plats med besök från både spöken, spindlar och skelett. Spela skräckgolf eller varför inte en Hallo-kombo med både minigolf och biljardgolf. Minigolfen har förvandlats till ett övergivet Karlskrona i miniatyr och biljardgolfen till en kyrkogård.

 

Under Halloweek kommer man kunna gå en kuslig tipsrunda runt Dragsö, kanske bor det några läskiga varelser i skogen? Varför inte agera kriminalare i vårt Murder Mystery.

 

Boka Halloweek direkt via vår onlinebokning!

Upp till 90:- rabatt om ni bokar online

Halloweek Program

Minigolf och biljardgolf
Under Halloweek kommer minigolfen att förvandlas till ett rysligt Karlskrona i miniatyr och biljardgolfen blir en kyrkogård.

Nattspökrunda med tipspromenad
I trollskogen bor mystiska väsen som vaknar till liv när mörkret faller. Ni kan inte räkna med att gå er tipspromenad i fred. Aktiviteten är för hela familjen. Mindre barn bör ej gå utan vuxet sällskap. Ta gärna med ficklampa.

Pumpakarvning
Vi har både Halloweenpumpor och dekorationspumpor till försäljning varje dag hela Halloweek.
Köp er pumpa och karva med oss. Stenciler finns att låna av receptionen. Aktivitet för hela familjen men krav på vuxen medverkan på grund av vassa föremål.

Tipspromenad
En Halloweeninspirerad tipspromenad runt hela Dragsö. Ett quiz för barn och ett för vuxna.

Mer utförligt program för Halloweek är under arbete, håll utkik!

Boende under Halloweek

Om ni vågar sova över på ön så håller vi öppet både för er som vill komma med husvagn, husbil eller bo i stuga. Spöka ut ditt boende och var med i vår tävling för bästa halloween pyntning.

 

Vi har även ett erbjudande för er som vill bo minst två nätter i luxus stuga eller stugsvit där vi bjuder på Hallo-kombo (minigolf och biljardgolf) för upp till fyra personer, värde 440 kr. Presentkortet för detta erhålls vid incheckning i receptionen. Förbered er för både rys och mys!

HTML tutorial