Välkomna till Dragsö på en läskig vistelse

Halloweek varar i över en vecka 23/10-1/11.

Under veckan kommer Dragsö camping att förvandlas till en kuslig plats med besök från både spöken, spindlar och skelett. Spela skräckgolf eller varför inte en Hallo-kombo med både minigolf och biljardgolf. Minigolfen har förvandlats till ett övergivet Karlskrona i miniatyr och biljardgolfen till en kyrkogård.

 

Under Halloweek kommer man kunna gå en kuslig tipsrunda runt Dragsö, kanske bor det några läskiga varelser i skogen? Varför inte agera kriminalare i vårt Murder Mystery.

För er som önskar campa hos oss kommer här två fantastiska erbjudanden. Boka minst tre nätter under perioden och få 30 % på hela beloppet. Bo fredag-söndag (gäller båda helgerna) för endast 360: –

 

Priserna gäller ENDAST via onlinebokningen minst en dag innan ankomst.
Bokningsavgift tillkommer.

Boka Halloweek direkt via vår onlinebokning!

Upp till 90:- rabatt om ni bokar online

Halloweek Program

Pumpakarvning
Vi har både Halloweenpumpor och dekorationspumpor till försäljning varje dag hela Halloweek. Lördagarna 24 och 31 oktober samt tisdag och torsdag kl 14:00-16:00 anordnar vi tävling i pumpakarvning för hela familjen. Köp er pumpa och karva med oss.
Aktivitet för hela familjen men krav på vuxen medverkan på grund av vassa föremål.
Vinnaren dras efter Halloweeks slut och presenteras på vår facebooksida.

Minigolf och biljardgolf
Under Halloweek kommer minigolfen att förvandlas till ett rysligt Karlskrona i miniatyr och biljardgolfen blir en kyrkogård. Kan börja spelas varje dag mellan kl 10:00-18:00,
banorna stänger kl 19:00.

Tipspromenad
En Halloweeninspirerad tipspromenad runt hela Dragsö. Ett quiz för barn och ett för vuxna. Tipslapp kan köpas i receptionen varje dag mellan kl 10:00-18:00. Vinnaren dras efter Halloweeks slut och presenteras på vår facebooksida. Pris 20kr/tipslapp.

Murder Mystery
Agera kriminalare i vår mordgåta. XXX är mördad och vi behöver hitta mördaren! Köp ett startbrev i receptionen som leder er till olika ledtrådar. Likt Cluedo ska ni ange mördare, mordvapen och på vilken plats mordet har begåtts. Anpassad för ungdomar och vuxna men såklart får barn följa med. Vinnarna dras efter Halloweeks slut och presenteras på vår facebooksida.
Pris 80kr/grupp (max 5 personer).

Hungrig?
Restaurang Havsviken har öppet för lunch måndag-torsdag 11:30-14:00.
I övrigt finns försäljning av kaffe/te/varm choklad, korv, glass och kakor/snacks.

 Alla aktiviteter utgår från receptionen