Bokningsförfrågan
För att besvara din förfrågan behöver du samtycka att dina uppgifter sparas hos oss genom att trycka på "Skicka" samtycker du.

Boka direkt online via vår onlinebokning!

Upp till 90:- rabatt om ni bokar online

Stadsnära camping i Karlskrona

Camping endast 3 km från Karlskrona centrum

Dragsö campings område är skiftande och med små fält. Det största fältet har endast 52 platser. Campingområdet sträcker sig som ett u runt ön med de flesta tomter nära havet. 70 tomter har en vacker sjöutsikt och 44 tomter är belägna med utsikt över Karlskrona stad.
Den västra delen av Dragsö är underbar med lummig grönska.
Campingen har 290 eltomter och 7 tomter utan el.
Runt ön finns tre badplatser varav två har sandstrand och den sistnämnda är ett klippbad.

Campingzoner

Dragsö Camping erbjuder fem olika zoner: orange, grön, blå, lila och röd zon.

Varför zoner? Jo, för att hjälpa våra gäster att välja plats utifrån storlek, pris,
läge och avstånd till havet.

Svårt att välja? Du är alltid välkommen att höra av dig till oss för tips på telefon 0455-15354 eller e-post info@dragso.se så hälper vi er med att ni får rätt plats.

Den gröna zonen ligger belägen på sydöstra delen av ön. Den blå zonen finns utspridd över hela ön och dessa platser ligger närmare till servicehus eller har större ytor. Lila zon finner ni på västra delen av ön och dessa platser har även de närmare till servicehus eller har större platser, observera att dessa platser inte går att förhandsboka. Den röda zonen har alltid direktkontakt med havet och dessa platser går inte att förhandsboka. Orange zon har lite mindre platser avsedda för mindre husvagnar och husbilar.

För närvarande erbjuder vi förhandsbokning på följande platser:
Platserna 101-153, 301-341, 401-439 (undantag 409,419 & 429),
501-546 (undantag 505 och 528) och 710-717.

De platser som ej går att förhandsboka kallar vi obokningsbara platser och dessa finns i lila och i röd zon. Obokningsbara platser kan endast erhållas vid byte och i mån av ledighet vid ankomst eller under er vistelse. Läs mer om våra obokningsbara platser här.

Sveriges soligaste stad!

Karlskrona har blivit utnämnd till Sveriges soligaste stad ett flertal gånger!

HTML tutorial