Bekvämt och billigt företagboende för ert företag nära Karlskrona centrum!

 

Hos oss på Dragsö Camping & Stugby finns ett stort utbud av bekväma stugor som hyrs ut till företag under höst, vinter och vår.

Samtliga stugor är utrustade med TV, gratis WIFI, dusch/toalett samt fullutrustat kök. Tvättstuga finns i ett närliggande servicehus. Vi har tre typer av självhushållsstugor i tre prisklasser från en vanlig självhushållsstuga till en Stugsvit som erbjuder all lyx efter en hård arbetsdag.

foretagsboende
foretagsboende2

 

 

Fördelar med att bo i stuga

Priset:
Vårt pris är svårt att matcha för andra boendealternativ, då man kan bo fler i stugorna än ett hotellrum. Vi rekommenderar två till fyra personer i stugorna.

Vi har differentierade priser, dygnspris, veckopris eller månadspris (för att erhålla månadspris är minimumbokning tre månader.)

 

Frukost / Middag:
Här finns inga tider att passa och inga dyra middagar på restaurang för arbetarna. Alla stugorna har fullutrustat kök där man kan tillaga precis den mat man själv vill.

 

Fri parkering:
Ingen oro över bucklor på sidorna och du slipper tänka på att leta parkeringsplats då detta finns i direkt anslutning till stugan och är reserverad till enbart dig.

 

Extra som ingår:
Internet, bastu två dagar i veckan.
Extra som går att boka till:
Sänglinnen 120 kr/set.
Slutstädning 550/790 kr beroende på stugtyp
Gör en förfrågan:
Priserna varierar beroende på stugtyp, för aktuell tillgänglighet och prisuppgift maila till info@dragso.se eller ring 0455-15354. Du kan hyra per månad, vecka eller dygn.

 

 

För att hyra företagsboende behöver man ha ett organisationsnummer.

 

stugsvit_stugtypLuxus_stugtypSjalvhushall_stugtyp