Luxus Självhushållsstugor

Stuga 17-26

Unna dig ett toppmodernt och riktigt bekvämt boende i Karlskrona. Luxus-stugorna har 4+2 bäddar. Bäddarna är fördelade i en sovkammare med två sängar och två nedfällbara pullman sängar och en bäddsoffa för två personer i vardagsrummet. Två stugor är handikappanpassade med entréramp och annan planlösning i duschrummet. Stugorna har egen murad grill, veranda med tak och utemöbler – perfekt för grillkvällar. Placerade på attraktiv plats centralt på campingen är dessa 26m² stora stugor ett komfortabelt alternativ på boende. Egen parkering i direkt anslutning till din stuga ingår alltid i priset. Trådlöst internet finns tillgängligt i stugan. Avstånd till badstrand är ca: 30-80m.

Utrustning

Dusch och toalett, kyl och frys, diskmaskin, mikro, spis med ugn, porslin, bestick, kastruller, kaffebryggare, vattenkokare, kökshandduk, disk- och städutrusning, WIFI möjligheter, utemöbler, täcken och kuddar, TV och dvd, strykjärn, golvvärme och en egen murad grill.

Bokningsinformation

Byte lördag-lördag, uthyrning av dygn endast i undantagsfall under hög- och peak säsong. Vid förhandsbokning tillkommer bokningsavgift med SEK.80:-. Önskas avbeställningsskydd kostar det SEK.250:-/bokad enhet. Slutstädning av stuga om så önskas SEK.550:-. Hyra av bomullslakan SEK.120:-/set.

Luxus-stuga-3

bokaonline_under2

Prislistaochoppettider
planlosning
omradeskarta-Dragso-camping

Snabbfakta:

Storlek: 26 m²
Rum: 2
Sovplatser: 4+2
Kök: Ja
WC / Dusch: Ja
Husdjur: Stugorna 25-26
Internet: Ja
Linje_smal
download