4-Bäddsstugor

Stuga 1-9

Standardstugorna på Dragsö Camping är byggda som gammaldags sjöbodar och är belägna cirka 25 meter ifrån badstranden. Vi har nio stycken av denna sort. Sjöbodarna består av ett rum utrustat med kök och indraget kallvatten i diskho. Bäddarna är fördelade på två stycken våningssängar och finns även en matplats för fyra personer. Toalett och dusch hittar ni i servicehuset ca 50 meter ifrån stugorna. Utanför stugorna finns en brygga med ljugarbänk och i naturen i anslutning till stugorna står det bänkar med bord så man kan avnjuta frukost eller middag utomhus.

Utrustning

Kyl och litet frysfack, porslin, bestick, kastruller, kaffebryggare, kökshandduk, disk- och städutrusning, utemöbler, täcken och kuddar, två gemensamma murade grillar och TV.

Bokningsinformation

Byte lördag-lördag, uthyrning av dygn endast i undantagsfall under hög- och peak säsong. Vid förhandsbokning tillkommer bokningsavgift med SEK.80:-. Önskas avbeställningsskydd kostar det SEK.250:-/bokad enhet. Slutstädning av stuga om så önskas SEK.350:-. Hyra av bomullslakan SEK.120:-/set.

4-baddstuga-3

onlinestugtyp_rodPrislistaochoppettiderplanlosning
omradeskarta-Dragso-camping

Snabbfakta:

Storlek: 14 m²
Rum: 1
Sovplatser: 4
Kök: Ja (indraget kallvatten)
WC / Dusch: Nej (Servicehus 30m)
Husdjur: Stugorna 1-3
Internet: Ja
Linje_smaldownload