Tiptopp boende i stuga under er tävling!

 

Ska du delta i en av KA 2s tävlingar? Då har vi det bäst anpassande boendet för er.
Något av det viktigaste när man tävlar är att man sover bra! Vi erbjuder er kvalitativa stugor med fullutrustat kök samt badrum med dusch och toalett. I varje stuga kan ni bo upptill 6 personer och stugorna erbjuder alla de bekvämligheter ni kan tänkas behöva under er vistelse. Parkeringsplats i direkt anslutning till stugan ingår alltid.

 

Stugsvit 4+2 bäddar

Lyxigt boende med fem olika teman, Skärgård, Retro, Berg, Svart/Vit och Glas. Självhushållsstugor med dusch, toalett och fullutrustat kök. Stugan är 36 m² inklusive sovloft. Bäddarna är fördelade på följande sätt: Master bedroom med dubbelsäng, ett loft med två singelsängar samt en bäddsoffa i vardagsrummet. Stugsviterna har platt TV i vardagsrummet och sovrummet, WIFI och mycket mer.
Frånpris 1500:-/natt och stuga. Läs mer..

Linje_smal

Luxus stuga 4+2 bäddar

Luxus stugorna har 4+2 bäddar. Bäddarna är fördelade i en sovkammare med två sängar och två nedfällbara pullman sängar samt en bäddsoffa för två personer i vardagsrummet. Stugan är 26m² och har dusch, toalett och fullutrustat kök med diskmaskin mm.
Frånpris 950:-/natt och stuga. Läs mer..

Linje_smal

Självhushållsstuga 4+2 bäddar

Våra självhushållsstugor har totalt 6 bäddar fördelat på två våningssängar i en sovkammare och en bäddsoffa för två personer i vardagsrummet. Stugorna består av kombinerat vardagsrum och kök, en sovkammare och badrum med dusch. De är belägna i söderläge med en stor uteplats som har en vacker utsikt över Karlskrona stad.
Frånpris 750:-/natt och stuga. Läs mer..

Linje_smal
Bokningsavgift tillkommer med SEK.80:-. Slutstädning av stuga om så önskas SEK.550:- KA2-loggaLuxus/Självhushållsstuga, SEK.790:- Stugsvit. Hyra av bomullslakan SEK.120:-/set.

 

Bokningskod KA2. Välkommen med er bokning via vår onlinebokning, telefon 0455-153 54 eller e-post info@dragso.se. Priser varierar beroende på säsong, för fullständig prislista klicka HÄR