SkärgårdRetro BergSvartvit Glas inspirerad stugsvit

Stugsvit Glas

Stuga 31

Glas stugsviten har mycket glas inslag så som tavlor, skulpturer och andra detaljer. Stugan är har alla bekvämligheter som ni kan tänkas behöva under er semester. 

 

Stugan har två rum samt ett loft. Bäddarna är fördelade på en dubbelsäng i master bedroom, på loftet finns två singelsängar och i vardagsrummet en bäddsoffa för två personer. I stugan finns ett fullutrustat kök men allt ni kan tänkas behöva under er vistelse. Stugan har även badrum med dusch och toalett. TV finns både i master bedroom och i vardagsrummet.

 

Placerade på attraktiv plats centralt på campingen är dessa 36m² stora stugor ett komfortabelt alternativ. Egen parkering i direkt anslutning till din stuga ingår alltid i priset. Trådlöst internet finns tillgängligt i stugan. Avstånd till badstrand är ca: 30-80m.

 

Stugan har tillgång till grill, veranda med tak och loungeset – perfekt för grillkvällar.

 

Utrustning

Dusch och toalett, kyl och frys, diskmaskin, mikro, ugn, induktionshäll, porslin, bestick, kastruller, kaffebryggare, vattenkokare, kökshandduk, disk- och städutrusning, utemöbler, täcken och kuddar, TV och dvd, strykjärn, WIFI, golvvärme, aircondition och tillgång till klotgrill.

 

Bokningsinformation

Minimum bokning två nätter. Önskas en natt var god ring oss för er bokning. Vid förhandsbokning tillkommer bokningsavgift med SEK.80:-. Önskas avbeställningsskydd kostar det SEK.250:-/bokad enhet. Slutstädning av stuga om så önskas SEK.790:-. Hyra av bomullslakan SEK.120:-/set.

Luxus-stuga-2Luxus-stuga-3

Prislistaochoppettider
planlosning
omradeskarta-Dragso-camping

Snabbfakta:

Storlek: 36 m²
Rum: 2 + loft
Sovplatser: 4+2
Kök: Ja
WC / Dusch: Ja
Husdjur: Nej
Internet: Ja
Linje_smal
download