SkärgårdRetro BergSvartvit Glas inspirerad stugsvit

Stugsvit Berg

Stuga 29

Berg stugsviten är designad som en alpstuga med mycket inslag av sten och mörkt trä. Stugan är har alla bekvämligheter som kan tänkas att behövas. Den har en rustik design som ger en varm känsla.

 

Stugan har två rum samt ett loft. Bäddarna är fördelade på en dubbelsäng i master bedroom, på loftet finns två singelsängar och i vardagsrummet en bäddsoffa för två personer. I stugan finns ett fullutrustat kök men allt ni kan tänkas behöva under er vistelse. Stugan har även badrum med dusch och toalett. TV finns både i master bedroom och i vardagsrummet.

 

Placerade på attraktiv plats centralt på campingen är dessa 36m² stora stugor ett komfortabelt alternativ. Egen parkering i direkt anslutning till din stuga ingår alltid i priset. Trådlöst internet finns tillgängligt i stugan. Avstånd till badstrand är ca: 30-80m.

 

Stugan har tillgång till grill, veranda med tak och loungeset – perfekt för grillkvällar.

 

Utrustning

Dusch och toalett, kyl och frys, diskmaskin, mikro, ugn, induktionshäll, porslin, bestick, kastruller, kaffebryggare, vattenkokare, kökshandduk, disk- och städutrusning, utemöbler, täcken och kuddar, TV och dvd, strykjärn, WIFI, golvvärme, aircondition och tillgång till klotgrill.

 

Bokningsinformation

Minimum bokning två nätter. Önskas en natt var god ring för er bokning. Vid förhandsbokning tillkommer bokningsavgift med SEK.80:-. Önskas avbeställningsskydd kostar det SEK.250:-/bokad enhet. Slutstädning av stuga om så önskas SEK.790:-. Hyra av bomullslakan SEK.120:-/set.

Luxus-stuga-2Luxus-stuga-3

Prislistaochoppettider
planlosning
omradeskarta-Dragso-camping

Snabbfakta:

Storlek: 36 m²
Rum: 2 + loft
Sovplatser: 4+2
Kök: Ja
WC / Dusch: Ja
Husdjur: Nej
Internet: Ja
Linje_smal
download