Bo i våra lyxiga sviter under er konferens.
Konferens med skön stolar och bra bord är viktigt!

Konferens i Karlskrona med unikt läge i skärgården

 

Dragsö i Karlskrona är den perfekta mötesplatsen för konferens med ert företag, med sin naturnära miljö och närhet till havet. Hos oss upptäcker ni snart de stora fördelarna och flexibiliteten som en mindre konferensanläggning kan erbjuda. Vårt fokus ligger på att hålla en hög kvalité till konkurrenskraftiga priser och att anpassa upplägget för att ni ska få en skräddarsydd upplevelse efter just era behov. Vi kan erbjuda många olika typer av boende, från det lilla övernattningsrummet till exklusiva stugsviter med allt som ni kan tänkas behöva. Självfallet med fri parkering precis intill ert boende.

 

Konferenslokal:
Vår konferenslokal är utrustad med ljudsystem, projektor med HDMI och VGA ingång, whiteboard, blädderblock och wifi.
Lokalen rymmer upp till 30 personer i åhörarplatser eller 20 personer i skolbänksplatser.

 

Grupprum i stuga:
Vi erbjuder grupprum i våra populära Luxusstugor för upp till 8 personer.
I stugan finns det plats upp till åtta personer. I stugan finns det fullutrustat kök med toalett. Är det fint väder ute kan ni lätt byta miljö till stugans terrass som har sex sittplatser.

 

Aktiviteter:
Få ett välförtjänt avbrott med er konferens och kombinera er vistelse hos oss med aktiviteter så som Gäddsafari. Gäddsafari är en individuell fisketävling inom konferensen där man delar upp sig i lag om fyra. Varje lag blir tilldelad en egen motorbåt där ni tillsammans med fiskeguiderna åker ut för att fiska gädda. I slutet av tävlingen koras vinnarna med prisutdelning. Denna typ av aktivitet är vi unika med i Sverige. Vi har även andra aktiviteter så som äventyrsminigolf, teambuilding.

 

Restaurang:
Avnjut era måltider i Restaurang Havsviken som har en svårslagen utsikt över skärgården som ligger i anslutning till er konferens eller grupprum. Restaurangen har fullständiga rättigheter och serverar frukost, lunch, middag samt för- och eftermiddagsfika allt utifrån era önskemål.

 

Bokningsförfrågan:
Vår personal finns alltid till hands och vi skräddarsyr ert konferenspaket med boende, mat och aktiviteter, helt efter era önskemål. Kontakta oss på mail info@dragso.se eller telefon 0455-15354 så kommer vi gemensamt fram till vilket upplägg som passar just er grupp bäst.

 

Pris Grupprum:

 

Brons:
Endast Gruppstuga:
1.500:-

Silver:
Inklusive Gruppstuga, för & eftermiddagsfika.
Pris 1.590:- till 2.220:- beroende antal personer.

Guld:
Inklusive Gruppstuga, för & eftermiddagsfika samt lunch.
Pris 1.685:- till 2.980:- beroende antal personer.

Linje_smal

 

Pris Konferens:

Priser enligt offert