Hej alla KIDS-Clubbare!

I år gör vi det igen! Det stora barnkalaset för dig som är medlem eller vill bli medlem i Kids Club. Vecka 26 och onsdagen den 27/6 15:00-17:40 blir det av. Då kommer clownen på besök och saften, tårtan, och glassen skall serveras. Naturligtvis finns vår aktivitetsledare på plats med lekar och kanske en och annan sång!

Linje_smal

Det stora barnkalaset

Det stora barnkalaset är endast för Kids Club medlemmar som är incheckade på Dragsö Camping under vecka 26 eller under en längre vistelse. Ni som inte är medlemmar kan bli det gratis i receptionen.

Tänk på att det finns begränsat antal platser, maxgräns 35 barn. Endast bokningar samt registrerade medlemmar före den 26/6-18 kan delta i det ”Stora Barnkalaset”. Anmälan görs via telefon 0455-15354 eller e-post info@dragso.se. Välkomna!

Självklart kommer det att vara Kids club under denna vecka men bara måndag och fredag 09.00-12.00 eftersom kalaset är på onsdagen. Det bästa av allt för er som inte kan komma denna period, så körs naturligtvis Kids Club varje vecka måndag, onsdag och fredag mellan 09-12.00 till i början på augusti. Inte bara detta utan en massa andra aktiviteter varje vecka. Se gärna vårt sommarprogram på hemsidan.

Erbjudande
Du som förälder får naturligtvis ett generöst erbjudande på boende och endast om ditt barn är med eller vill bli medlem i Kids Club. Boka campingtomt söndag – fredag fem nätter och betala endast för tre nätter. Kan ej kombineras med andra erbjudande eller annan vistelsetidpunkt. Sista bokningsdag för erbjudandet är 22/6-18.