Aktiviteter på Dragsö

Här på Dragsö finns det alltid något att göra! Under högsäsong har vi ett rullande sommarprogram med aktiviteter under ledning av vår aktivitetsledare. Varje måndag, onsdag och fredag har vi Kids club som ni kan läsa mer om här. Vår aktivitetsledare anordnar mängder med roliga aktiviteter bland annat spökaftnar, spökjakt, sandslotts- och sandfigurstävling, jakten på glassmaja, grillkvällar för tonåringar och så mycket mer.

Vi erbjuder dessutom regelbundet musik- och familjeunderhållning på vår dansbana. Se vårt sommarprogram på hemsidan eller hämta ett exemplar i receptionen för mer information om detta.

Utflykter och aktiviteter utanför anläggningen

Det finns flera aktivitets och utflyktsmål att välja mellan i Blekinge. Exempel på närliggande aktiviteter är Barnens Gård, Barnens Lekland, Boda Borg, Kreativum, Skärgårdstrafiken och Marinmuseum med Dunders Däck. Vår underbara stad Karlskrona erbjuder er en idyllisk arkitektur med kända byggnader och statyer som Rosenbom och Karl XI. Världsarvstaden Karlskrona bjuder på skärgårdsupplevelser och historiska återblickar utöver det vanliga året om.

aventyrsminigolf

gaddsafari

kidsclub

sommarprogram